Breathwalk

Word jij af en toe meegesleept door de waan van de dag?

Door je ademhaling en je beweging aan elkaar te verbinden kun je zelf de regie (her)pakken over je vitaliteit. 

Breathwalk is de combinatie van twee hele simpele activiteiten: wandelen en ademen. Door je beweging en je ademhaling te synchroniseren kun je je eigen energiemanagement sturen.


Simpel en tegelijkertijd enorm krachtig!
Een breathwalk draagt bij aan het verhogen van je energieniveau, het beheersen van je emoties, het verbeteren van je mentale capaciteit én het ervaren van verbinding met jezelf en je omgeving.

Impact


De impact van een breathwalk varieert per programma. Afhankelijk van je persoonlijke wens en behoefte op een bepaald moment, kies je een breathwalk die bij jou past. Een breathwalk kan je bijvoorbeeld helpen je focus te vergroten, je terug te brengen in het hier en nu, te ontspannen, blokkades op te heffen, je zelfvertrouwen te versterken, je intuïtie aan te scherpen, je creativiteit te vergroten of simpelweg om jezelf een energie boost te geven.


De kracht zit hem in het verbinden van je ademhaling en je beweging, gecombineerd met een specifieke mindset en focus. Door te spelen met het ritme, de frequentie en de snelheid van je ademhaling, kun je je energie, je mindset, je emoties en je gevoel beïnvloeden. Als je dit synchroniseert met simpele variaties in beweging tijdens het wandelen kan het effect enorm zijn!


Wil je eens een breathwalk ervaren?

Dat kan: zowel individueel als met een groep. 
Meld je aan via marieke@nm2h.nl voor:

  • Wekelijkse Breathwalk in omgeving Den Bosch (woensdag /donderdag)
  • 3-daagse Ademreis 
  • Of neem contact op en vraag naar de mogelijkheden voor een "proef-breathwalk"