Coaching

Geloof je ook dat ieder mens uniek is en zoek je iemand die mee wil reizen op jouw individuele pad?

NM2H coaching combineert de expertise van o.a.

bewustzijnsleer en vitaliteit.

Dit resulteert in een holistische en persoonlijke benadering. 

Er is aandacht voor fysieke, emotionele, mentale en spirituele vraagstukken. Als coach loop ik een stukje met je mee om te reflecteren waar je nu staat in je leven en te onderzoeken waar je naar toe zou willen, op korte of lange termijn.


Wat heb jij nodig om jouw doelen te bereiken? 


Samen ontdekken we welke essentiĆ«le kwaliteiten jij bezit en hoe je die optimaal kunt benutten. Gedurende het coach traject is er aandacht voor bewustwording, zelfonderzoek, verandering en uiteindelijk de inbedding.

Ton van Alem, Hoofd Service afdeling, Gebroeders van der Plas

"Mijn doel heb ik voor 95% samen met jou kunnen bereiken. De overige 5% wil ik verder bereiken door alles wat ik van je heb geleerd.  Je hebt mij bewust gemaakt dat ik met ademhalingstechnieken en het zorgen voor een goede dag indeling meer innerlijke rust kan ervaren. Jij hebt altijd een luisterend oor gehad en gaf mij het gevoel van vertrouwen. Dit is erg prettig en het vertrouwen is wederzijds.

Het was een hele tocht voor mij om dit te bereiken. Dat ik altijd mijn medemens eerst wil helpen was mijn valkuil die langzaam dieper werd. Samen met jou heb ik dit anders leren indelen. Ook hebben onze fijne gesprekken mij laten inzien om mijzelf in een ander daglicht te plaatsen. Hierdoor was mijn dagindeling minder ad-hoc en heb ik samen met jou ervaren hoe ik deze rust kon geven aan mezelf.  Ondanks de Covid-19 periode kon en kan ik nog steeds telefonisch bij je terecht als ik vragen heb of ergens mee zit. Dit alles heeft mij veel goeds gedaan.

Ik ben voor mijn gevoel een ander mens geworden en dat is dankzij jou, Marieke."


Hulpvraag

De hulpvraag kan variĆ«ren van stressmanagement, verbeteren van je zelfvertrouwen, ontdekken van jouw persoonlijke waarden, versterken van je keuzevrijheid, optimaliseren van ademhaling, onderzoeken van belemmerende overtuigingen, formuleren van levensdoelen, opheffen van blokkades, of bijvoorbeeld het verbeteren van je energieniveau door aanpassingen in je slaap-, voedings- en beweegpatroon.

De coaching bestaat uit 1-op-1 gesprekken, eventueel gecombineerd met lichaamswerk (bv ademoefeningen, yoga of reiki). 

Op basis van jouw hulpvraag stelt NM2H een persoonlijk coach programma op.

Reviews

"Ik ben door deze coaching steviger in mijn schoenen komen staan.
Ik kan nu goed omgaan met mijn stress en ik heb veel profijt van de ademhalings- en ontspanningsoefeningen.
D
e 1-op-1 gesprekken waren prettig en hebben mij veel over mijzelf geleerd." "Tijdens de sessies heb ik stil gestaan bij wie ik ben en wat ik graag wil bereiken.
Door hier bewust naar te kijken en over te praten heeft
mij dit veel fysieke rust en kracht
gegeven om mijn leven te leven zoals ik dat graag zou willen."