Reiki behandeling

Een reiki behandeling geeft je wat jij op dat moment nodig hebt: 

  • ontspanning
  • verlichting van bepaalde (pijn)klachten
  • toelaten en verwerken van emoties, of bijvoorbeeld 
  • het laten stromen van energie om je kracht te geven om bepaalde keuzes te maken.Bel of mail geheel vrijblijvend voor meer informatie of om een reiki behandeling te boeken.

Energie laten stromen

Reiki is een Japanse ‘geneeswijze’, een manier om lichaam en geest in evenwicht te brengen. Het is simpel: via je handen geef je de universele levensenergie door. De energie bevordert heling, geeft kracht, versterkt je vitaliteit en kan blokkades opheffen.


Deze energie komt niet uit ons; het stroomt door ons heen. Wij zijn een kanaal. De Reiki energie is een krachtige en liefdevolle energie, een onvoorwaardelijke kracht en deze energie is er voor iedereen toegankelijk.De Nederlandse vertaling van het woord “Reiki” is kracht van de zon, minder letterlijk vertaald betekent het universele levensenergie, de kracht waar alles uit bestaat.


Alles wat leeft – planten, dieren, mensen – heeft energie nodig om te kunnen leven, groeien en herstellen. Deze energie bevindt zich overal om ons heen en heeft een voedend effect op ons lichaam, onze geest en gevoelsleven.