Bewust sporten

Een triatlon is een fysieke inspanning. Tegelijkertijd vraagt het mentale en emotionele kracht, zowel tijdens het trainen als in de wedstrijd. Maak je bewuste keuzes, stel je doelen en weet je hoe je jouw mindset in kunt zetten om beter én vooral met meer plezier te sporten?

Yoga voor (tri)atleten

Triatleten trainen al vaak heel afwisselend, door de combinatie van de drie  sporten. Toch zijn er elementen die snel over het hoofd worden gezien: hoe bewust ben jij bezig met je ademhaling tijdens het sporten? En train je vooral kracht of ook flexibiliteit?

Practice what you preach

Om iemand te begeleiden is het goed om te weten en te voelen wat het is om een triatlon te doen. Lees in de blogs mijn ervaring met de triatlon. Waarom is het stellen van doelen belangrijk en hoe gebruik ik mijn ademhaling en mindset om optimaal te genieten en te presteren?  

Inspanningstest

Zoek je inspiratie om je sportprestaties een boost te geven?

Of train jij al jaren en merk je dat je vooruitgang stagneert?

Óf wil je goed starten met lopen of fietsen?

Doe dan een inspanningstest en laat jouw  hartslagzones en omslagpunt bepalen. Op basis van jouw persoonlijke waardes krijg je een trainingsschema waarmee je een volgende stap kan zetten in jouw beweegpatroon. Of je nu sneller wilt of je conditie wilt verbeteren. Voor slechts € 125,00 krijg je een inspanningstest, een rapport met jouw persoonlijke waarden en een trainingsschema.


Deze test is voor iedereen die wil weten op welke manier en met welke intensiteit jij op dit moment het beste kan bewegen. Zowel voor mensen die vermoeidheid ervaren en daarom weinig bewegen, als voor sporters die hun training willen verbeteren.

Praktisch

  • Door middel van een rustmeting en een inspanningstest worden jouw persoonlijke hartslagzones en je omslagpunt bepaald.
  • De inspanningstest vindt plaats op een testfiets, gekoppeld aan speciale software.
  • De duur van de inspanningstest is gemiddeld tussen de 20 en 30 minuten en is afhankelijk van het niveau van jouw conditie op het moment van de test. 
  • In totaal duurt het ongeveer 1,5 uur.