Trainen voor de wedstrijd? Nee, omdat het lekker is!

495c0bb9-e411-4ed5-a678-b43f8b76961cJPG
Prachtige zwoele maandagavond: perfecte timing om het fietsparcours voor de triatlon in Oss van aanstaande zaterdag te verkennen. Met een grote glimlach en veel plezier rijden we een mooie ronde. Wat een fantastische route hebben ze uitgezet!

 

Dan bij terugkomt de mail met het bericht dat het is afgelast. Net 5 dagen vooraf. Onze eerste échte triatlon sinds lange lange tijd…

Heel even komt er een gevoel van teleurstelling op: jammer, we hadden er zo’n zin in.

 

Binnen een paar minuten ontstaat direct een nieuw idee: we gaan gewoon zelf weer een ‘echte’ triatlon doen aanstaande zaterdag. De enige echte “2VONK triatlon” in Rosmalen, met echte wissels, met alle echte materialen en leuke nieuwe gadgets.

 

“Heb je dan afgelopen tijd voor niets zo veel getraind?” Zeker niet!

Ik sport niet om te trainen voor een wedstrijd.

Ik sport omdat het lekker is, omdat het leuk is.

Het sporten maakt mij sterk, zowel fysiek als mentaal.

Sporten maakt mij vrolijk, het geeft me energie. Het is onderdeel van wie ik ben. Het geeft mij de kracht en het vertrouwen om de positieve enthousiaste persoon te zijn wie ik graag wil zijn.

 

Tuurlijk mogen we even balen na zo’n bericht. We hadden er zin in, we keken uit naar dit event. En tuurlijk is het leuk als het kan om weer een keer een wedstrijdje te doen. Ja… we hopen héél erg dat de halve triatlon in Mallorca doorgaat in oktober. Tot die tijd, blijven we gewoon lekker trainen, sporten, bewegen, hoe je het wilt noemen!

 

Let’s VONK!


6995ebb7-5dea-455d-8bc3-b6a938894321JPG