Onze aanpak: bewust, energiek, eigen regie 

Via bewustzijnsontwikkeling en energiemanagement vergroot NM2H jouw autonomie. We zijn allemaal regisseur van ons eigen leven. Niemand gaat jouw grenzen bewaken, niemand gaat jou vertellen waar je energie van krijgt: dit mag je zelf onderzoeken.


Omdat iedereen anders is en omdat we allemaal op een andere punt in onze ontwikkeling zijn, werken we niet met standaard programma’s. Alle programma’s van NM2H worden op maat gemaakt, aangepast op jouw individuele behoefte of de ontwikkelbehoefte van het team. Ook in de groepsprogramma’s is er aandacht voor individuele ontwikkelpunten.


De programma’s sturen aan op eigen regie: je krijgt inzichten en concrete handvatten die je vervolgens zelfstandig toe kunt passen.

Welke keuzes maak je nu bewust? Doe je de dingen die je graag wilt doen?

Waar krijg je energie van, wat kost je energie, en hoe is de balans opgemaakt?


Deze vragen kun je onderzoeken in een coach traject, een breathwalk of tijdens een retreat. Dit kan individueel of in een groep.

Daarnaast kunnen reiki, ademwerk en yoga stimuleren om meer lichaamsbewustzijn te ontwikkelen.

Individueel

We hebben verschillende programma's waar je je als individu voor kunt aanmelden. 

Je kunt hier kiezen uit 1-op-1 begeleiding of meedoen met een groepsactiviteit.

Energiek en bewust sporten

Om optimaal te genieten én je  prestaties te verbeteren is het essentieel om voor, tijdens en na het sporten je energie volledig en vrij te laten stromen. Leer je lichaam en mind kennen en ontdek hoe je beide zelf kunt beïnvloeden.