TRISPIRATION virtuele triathlon #3: Olympische afstand!


20200530_201035jpg


Yeyyy: vandaag de 1e "echte" triathlon van dit jaar gedaan!


TRISPIRATION virtuele triathlon #3: olympische afstand! 


Voor de niet kenners onder ons: dat is 1,5 km zwemmen, 40 fietsen en 10 hardlopen.


Super leuk dat Trispiration ons uitdaagt om een "echte" triatlon te doen in deze tijden zonder officieel wedstrijden. Afgelopen weken kregen we "opdrachten" om alle 3 de onderdelen in een weekend "los" te oefenen. Vandaag was het tijd om ook echt alles te combineren en de transities te oefenen.


Even wennen weer het "wisselen": wetsuit uit, met blote voeten de fietsschoenen in, op de fiets proberen te eten en goed te drinken (persoonlijk vind ik dat best een uitdaging) en oh ja.... even die zware benen als je begint met lopen.


Belangrijkste doel van vandaag voor mij was: niet pushen, optimaal genieten en me laten meenemen in de energie van het moment. En dat is gelukt! Het was heerlijk om te doen: helemaal in de flow van de triatlon!


Mooi om de energie van een goede ademhaling en mindset te mogen ervaren: visualiseren, positieve intenties, bewust in het moment, lichaam durven voelen.... ik voelde me gedragen!


Startnr 27 in de Trispiration competitie: happy trigirl! Met dank aan Bart & Alexandra voor de gezellige aanmoediging, de mooie foto's, de technische support en heerlijke lunch achteraf!


#trispirationcompetitie #liefdevoortriathlon #trispirationeu #2vonk #triathlon #fun #genieten #mindset #adem #energie #smile #trigirl #zwemmen #fietsen #lopen #nomountain2high #nm2h