NM2H

No Mountain 2 High (NM2H) is ontstaan vanuit een liefde voor mensen & bergen en het inzicht dat we vaak meer kunnen dan we initieel denken. Onze programma’s ondersteunen in het in het maken van bewuste keuzes en het creëren van de juiste mindset en energie.

 Ieder individu is verantwoordelijk voor zijn eigen keuzes. Graag lopen we een stukje met je mee om bij te dragen aan bewustwording van jouw persoonlijke potentie zodat je vanuit innerlijke kracht keuzes kunt maken die passen bij jou.

Marieke de Leede

Ik ben Marieke, oprichtster van NM2H. Na mijn opleidingen mensenrechten en ontwikkelingsstudies heb ik tien jaar in de financiële sector gewerkt op het gebied van duurzaamheid. 

Tot het moment dat ik heb mogen ervaren dat het belangrijkste recht dat we als mens hebben, is om onszelf te zijn. Los van conditionering, los van overtuigingen, los van materie. Dat we goed zijn zoals we zijn. Vanaf toen voelde ik dat ik dit inzicht, dit cadeau, met meer mensen wilde delen.  

Vervolgens heb ik me omgeschoold tot bewustzijnscoach en vitaliteitscoach. Daarnaast heb ik de Teacher Training voor Kundalini Yoga, Functionele Vinyasa Yoga en verschillende cursussen in reiki, koude training en ademtechnieken afgerond. 

Deze kennis en ervaring pas ik toe in 1-op-1 begeleiding, groepstrainingen en retreats. Hiermee kan ik een bijdrage leveren in bewustzijnsontwikkeling om vervolgens de energie, kracht en potentie van mensen volledig tot hun recht laten komen. 

Mensen omschrijven mij als energiek, sportief, en positief.

Ik word erg blij van natuur (liefst op blote voeten) én avontuur.

Daarnaast ben ik continu op zoek naar de balans tussen bewegen en stilstaan, tussen groei en reflectie, tussen verdiepen en stralen.  

Deze ervaringen deel ik graag met je!
Met een passie voor snowboarden, fietsen en yoga voert Bart op dit moment ondersteunende werkzaamheden uit voor NM2H. 


In 2019 heeft Bart zijn Teacher Training Functionele Yin Yoga afgerond. Met zijn enthousiasme en positieve energie vervult hij een aanvullende en verbindende rol in de programma's van NM2H.

Bart aan den Toorn