Waar staat NM2H voor?

NM2H wil bewustzijn, verbinding en authenticiteit vergroten. 

NM2H staat voor een wereld waarin iedereen bewuste keuzes maakt. Voor een wereld zonder oordelen. Waarin erkent wordt dat iedereen uniek is, waarde toe voegt en we allemaal verbonden zijn. Gezamenlijk ontdekken we de kracht van onze mind(set).


No Mountain 2 High | NM2H

MANIFEST NM2H

Stel je een berg voor waar iedereen glimlacht.

Waar positieve energie overheerst.


Er is keuzevrijheid en mensen nemen hun verantwoordelijkheid. Dit resulteert in een 

omgeving waar iedereen mag en kan floreren.


Een berg vol authentieke bewoners,

zonder slachtoffers, zonder oordelen.


NM2H - De berg waar je áltijd kunt kiezen.

Op deze berg kiezen mensen bewust voor wat ze doen, wie ze willen zijn. Ze hebben energie en ervaren balans om te doen wat ze graag willen doen. Een balans tussen hoofd, hart en intuïtie. Balans tussen denken, voelen en doen.

 

Het is geen Utopia, er zijn ook minder leuke dagen, moeilijke momenten, tegenslagen en pijn. Dit mag er ook zijn. Hier is ruimte voor. Het wordt niet weggestopt, het is onderdeel van dit leven en zorgt voor groei. Door er over te praten, in mee te bewegen en doorheen te ademen, blijft het stromen en zijn dit waardevolle momenten van bewustzijnsontwikkeling en groei.

 

Er is geen illusie van controle over iedere situatie. Daarentegen wel verantwoordelijkheid voor het beheersen van de mindset. Hoe moeilijk een situatie soms ook is, de bewoners hebben altijd een keuze hoe ze hier mee om willen gaan. En daar steunt men elkaar in.

 

Mensen veranderen en de omgeving blijft in beweging, wellicht sneller dan ooit. Conditionering en oude patronen mogen ter discussie worden gesteld. Getoetst op huidige behoefte, op individuele verlangens.

 

Reflectie is een standaard onderdeel van de opvoeding. Zo leert men om verantwoordelijkheid te nemen over wie je wilt zijn en wat je wilt doen. Als dit soms even niet lukt, is er ruimte voor zelfonderzoek. In plaats van externe factoren de schuld te geven van eigen frustraties, toont men persoonlijk leiderschap. Er wordt onderzocht wat je nodig hebt om een stukje verder te klimmen op de berg van persoonlijke ontwikkeling. De kracht van onze mindset staat hierin centraal.

 

Iedere bergbewoner is geboren met zijn eigen blueprint, persoonlijke waarden en talenten. Het doel van het volk is om kwaliteiten en sterke eigenschappen bij elkaar naar boven te brengen zodat iedereen bijdraagt aan het onderhouden en floreren van de berg.

 

Niemand is perfect. Er zijn geen oordelen.

Mensen kijken met respect naar elkaar, om te leren, niet om beter, mooier of slimmer te zijn. Er wordt niet vergeleken, iedereen is uniek.

 

De bewoners zijn continue bewust van het managen van hun eigen energieniveau. Hier zijn alle elementen voor aanwezig: pure voeding, beweging, prachtige natuur, meditatie, ademhaling, de juiste mindset, trainen van focus, emotiemanagement.

 

Tot slot een belangrijke lijfspreuk voor de bergbewoners:

"Het is wat het is." Dingen gebeuren voor een reden.

Accepteren, zonder te vechten. Niet bij de pakken neer zitten.

De bergbewoners leren hoe ze vanuit iedere situatie weer in de juiste flow kunnen komen.

 

Ze durven elkaar uit te dagen, kritische vragen te stellen, recht in de ogen te kijken. Bestaande patronen worden onderzocht om te ontdekken of deze nog ondersteunend zijn aan wie ze daadwerkelijk willen zijn. Op deze berg is niemand ooit uitgeleerd.

Het einddoel is niet om jezelf te ontwikkelen, dat is een middel om diepe vreugde in het moment te ervaren. Door ieder individu te optimaliseren, zijn de bewoners gezamenlijk je in staat de berg steeds een stukje mooier te maken.

 

 

Glimlach van binnen en voel de vrijheid en vreugde van deze berg.

Dit is geen droom, dit kan jouw werkelijkheid worden. Je kunt veel meer dan je vaak in eerste instantie denkt. 

Gun jezelf dit pad. NM2H klimt met jou mee omhoog.

prev next


"Je hebt altijd een keuze"

Wat is jouw "purpose"?

En maak je bewuste keuzes om die na te streven?


NM2H stimuleert je om bewust te leven en op deze manier het beste uit jezelf te halen. De programma's hebben een holistische benadering. Dit betekent dat er aandacht is voor de fysieke, emotionele, mentale en spirituele dimensie.


Het doel is om jou te ondersteunen in het vinden van de juiste balans tussen inspanning & ontspanning, tussen groei & reflectie,  en tussen acceptatie van dingen zoals ze zijn en richting kiezen door authentieke doelen te stellen.


NM2H geeft individuen en teams de energie die ze nodig hebben om te doen wat zij graag willen doen.


Uitgangspunten:

  • Leef vanuit je kracht en waardeer het moment
  • Formuleer een persoonlijk missie statement
  • Maak van stress je vriend
  • Omarm je diepste verlangens en angsten
  • Leer je lichaam kennen en durf te voelen wat jij écht graag wilt!

 Kernwaarden:

  • Nieuwsgierig
  • Open
  • Authentiek
  • Zonder Oordeel
  • Bewust